De Achterste hoef

Camping Brabant De Achterste Hoef, een plezier om er te mogen verblijven!

Jaarlijks zijn wij er weer te vinden om te genieten van de rust en de ruimte om ons heen. Iets wat voor ons echt van toepassing hoort te zijn zodra wij ergens op een camping staan. Voorheen gingen wij altijd naar het buitenland op vakantie. Erg leuk om te genieten op het strand, echter is dat veel te rumoerig voor ons. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om een camping in Nederland te gaan zoeken. Je zult versteld staan met wat er allemaal te zien is in ons mooie landje!

Camping Brabant De Achterste Hoef, een plek van rust en ruimte

Toen wij onze keuze hadden gemaakt om niet meer naar het buitenland op vakantie te gaan, dan zoek je het in eigen land. Welke provincie is geschikt om te genieten? Waar kun je echt tot rust komen? Welke camping staat goed aangeschreven? Zoveel vragen die je dan hebt en waar je eerst antwoord op wilt krijgen alvorens je gaat boeken. Naar een hotel gaan is voor ons geen uitkomst, maar dat hoefde ik denk ik niet te zeggen toch? Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken en vervolgens terecht gekomen op de website van Camping Brabant De Achterste Hoef.

Camping Brabant De Achterste Hoef

Bij het bekijken van de foto’s op deze website merkte ik al voldoende ruimte. Bovendien waren zij erg voordelig qua de prijzen per overnachting. Wij hebben onze “stoute schoenen” aangetrokken en ervoor gekozen om op deze camping een overnachting te boeken. In een mum van tijd was dit geregeld en nog geen twee dagen later konden wij al vertrekken! Bij aankomst werden wij hartelijk ontvangen en onze plek werd toegewezen. Vanaf dat moment komen wij hier ieder jaar weer terug! Dit dankzij de geweldige ruimtes en de rust die je daar kunt vinden.