Toverland

Een weekendje weg met het gezin, er is haast niets leukers als dat. Voor dat weekend heeft iedereen even alle tijd voor elkaar en kan iedereen even volop genieten. Tijdens zo’n weekendje weg met het gezin wilt u natuurlijk leuke dingen doen, zoals een dagje weg en samen leuke activiteiten doen. Zo’n dagje weg kan heel gemakkelijk gecombineerd worden met een overnachting. Pas geleden heb ik dat met mijn gezin ook gedaan. We zijn een dagje naar Toverland geweest en hebben dit afgesloten met een heerlijke overnachting bij een hotel in de buurt. Wilt u graag een weekendje weg met het gezin in de buurt van Venlo en wilt u daar een leuk uitje van maken? Dan is overnachten met Toverland misschien wel wat voor u en uw gezin. 

In de buurt van Toverland

Volop genieten

Tijdens het weekend weg met mijn gezin konden we allemaal volop genieten. We hadden een bezoek gebracht aan attractiepark Toverland en dat was ontzettend leuk voor het hele gezin. In het attractiepark was ontzettend veel te doen voor het hele gezin. Juist doordat er zo veel te doen was, gaf dit veel plezier voor jong en oud. En wat ook heel ideaal is; een gedeelte van het park is overdekt. Wanneer het regende konden we daar nog genoeg doen en daarom kan het park heel goed met elk weertype bezocht worden. 

Weekendje weg

Het bezoek aan Toverland bleek een magisch dagje met veel avontuur te zijn. Niet alleen hebben de kinderen zich goed vermaakt, voor ons was er ook genoeg te doen. Na de lange maar mooie dag in het park wilden we weer even tot rust komen. We zaten er niet op te wachten om na zo’n leuke dag weer helemaal terug naar huis te rijden. Daarom hebben we ons dagje uit compleet gemaakt met een heerlijke overnachting. Maashof is vrij dicht bij Toverland gelegen en daarom hoefden we niet al te ver te rijden. Voor een weekend weg met het gezin zaten we hier zeker op de goede plek. Bij aankomst konden we nog lekker wat eten en drinken, en ook de kamers pasten volledig bij onze wensen. Het was een goede keuze geweest om na Toverland te overnachten, wij hebben hierdoor een ontzettend leuk weekend gehad.