Camping de Gijzel

Boerderijcamping Brabant laat ook jouw kinderen heerlijk genieten van een welverdiende vakantie. Wist jij namelijk dat jullie kinderen hier heerlijk kunnen spelen in de speeltuin. Niet te vergeten dat er voldoende dieren aanwezig zullen zijn die je kunt aaien? Kinderen vinden het prachtig om dieren te mogen aaien en te knuffelen. Iets wat ieder kind waarschijnlijk heeft toch? Als jij op dat moment heerlijk kunt genieten van de vakantie, dit terwijl je kinderen de dieren knuffelen. Dan pas kun jij toch zeggen dat je vakantie hebt? Zien dat je eigen kinderen genieten van de omgeving. Dan pas kan jij heerlijk in de stoel plaats nemen om echt te ontspannen. Althans, zo ervaar ik het als ik zie hoe dat mijn kinderen genieten bij de dieren.

Boerderijcamping BrabantNooit meer een andere camping!

Voorheen gingen wij altijd naar een camping bij ons in de buurt. Op zich kon ik daar onwijs goed genieten, echter begon ik op gegeven moment te merken dat onze kinderen dat niet zo ervaren. Sterker nog,  geregeld kreeg ik te horen dat onze oudste zoon zich verveelde. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een andere camping te gaan zoeken waarbij wij allemaal zullen gaan genieten. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken en kwam ik al snel terecht op de website van Camping de Gijzel.

Boerderijcamping Brabant, een plezier voor de kinderen!Staanplaats

Zodoende hadden wij er afgelopen zomer voor gekozen om op deze camping een verblijf te boeken. In nog geen vijf minuten was mij dit gelukt en waren wij gereed om de spullen in te gaan pakken. Bij aankomst op deze camping zag ik onze oudste zoon al om zich heen kijken. Nadat wij de auto hadden geparkeerd kreeg ik al gelijk de vraag of dat zij op stap mochten op de camping. Toen wij onze kinderen gingen zoeken, kwamen wij hen tegen bij de dieren.