Vakantie Malediven

Onlangs hebben mijn man en ik een vakantie Malediven geboekt voor onze huwelijksreis. Al heel erg lang wilden wij daarheen, maar wij hadden daar het geld niet voor. Wij moesten heel erg hard sparen voor onze huwelijksdag. Bij een huwelijk hoort natuurlijk ook een huwelijksreis en daarom vonden wij dit land wel geschikt om op reis te gaan. De mooie blauwe heldere oceaan met mooie witte zandstranden. Hoe geweldig is dat. Omdat wij een zorgeloze reis wilden, hebben wij een reisorganisatie ingeschakeld. Een organisatie dat gespecialiseerd is in reizen op maat, deze heet: Silktravel en is gevestigd in Rotterdam.

Vakantie Malediven

Advies voor vakantie Malediven

Wanneer jij een vakantie Malediven wilt boeken, dan heb jij de keuze uit meerdere bestemmingen. Dit land bestaat namelijk uit meer dan twaalfhonderd verschillende koraaleilanden. Omdat wij niet wisten welk eiland de mooiste plekjes heeft, heeft deze organisatie ons hierbij geholpen. De specialisten hebben ons verschillende mooie locaties laten zien via plaatjes en accommodaties. Zo hebben wij een mooi hotel kunnen boeken voor een zeer scherpe prijs op één van de mooiste eilanden. Deze organisatie heeft voor ons de hele reis op maat laten samenstellen, zodat wij een zorgeloos kunnen genieten. En genieten dat hebben wij zeker gedaan.

Vakantie Malediven

Duiken in de Indische oceaan

Wat echt een aanraden is wanneer jij een vakantie Malediven boekt, is om te gaan duiken. Mijn man en ik hebben dit ook gedaan. In de Indische oceaan vindt je de mooiste bontgekleurde tropische vissen en mooie koraalrotsen. Het is echt ontzettend mooi om dit mee te maken. Ook hebben wij heerlijk genoten van de mooie witte zandstranden. Wij hebben echt kunnen genieten van ons tweeën. Het was echt een geweldige huwelijksreis. Naast dit land kan jij bij deze reisorganisatie ook terecht voor een reis op maat naar andere tropische landen. Kijk maar eens op de website van dit bedrijf naar het aanbod.