Wil je graag op reis zodra het kan? Of alvast een mooie reis vooruit plannen? Heb je vragen over COVID-19 en vakantie? Laat dan al deze vragen door deskundigen beantwoorden. Wat zijn de mogelijkheden én natuurlijk hoe je veilig in bv Zuid-Afrika kunt reizen ten tijde van corona. Natuurlijk staat hierbij de gezondheid én de veiligheid van reizigers ten allen tijde voorop. Of wil je informatie voorafgaand en ook tijdens je reis. 

Welke Corona testen er zijn voor vakantiegangers en andere reizigers

Je kunt ook een vakantie of reis geboekt hebben naar het buitenland voor je werk of familie. Hoe werkt dat dan weer. Controleer altijd voor je vertrek of je een negatieve corona test (COVID-19 vrije verklaring) of andere testuitslagen nodig hebt om het land in te komen. Er zijn verschillende soorten corona testen voor reizigers. Ga een gecertificeerde corona afspraak maken. Ga goed voorbereid op reis.Houd rekening met het coronavirus en de daarvoor geldende regels die gelden in het desbetreffende vakantieland. Je bent zelf verantwoordelijk om de actuele situatie en bijbehorende maatregelen te controleren. Online vind je de actuele reisinformatie voor je bestemming.

4 Laags mondkapjes in je koffer

Een wegwerp mondmasker is een persoonlijk beschermingsmiddel dat als doel heeft het risico op kruisbesmetting te verminderen. De uitgeademde lucht wordt gefilterd en de omgeving van de drager wordt hierdoor beter beschermd tegen druppels die mogelijk verspreid worden via de lucht door spreken, hoesten of niezen. Het 4-laags wegwerp mondmasker is ontwikkeld ter ondersteuning van infectiecontrole en om de overdracht van bacteriën uit de luchtwegen te beperken. De mondmaskers zorgen derhalve voor een bacteriële filtratie en lager infectierisico. Ga je 4 laags mondkapjes kopen? Dan ontdek je ook dat deze mondkapjes zich aanpassen aan je gezicht. Zeer functioneel dus. Voor je vakantie gaan er hiervan een aantal in je koffertje mee. 

Reisblog

Zorgverzekering vergelijken

Moleskine schetsboek kopen voor op vakantie bij https://www.moleskine.nl/speciale-moleskine-notebooks/moleskine-art-collection/products/