Kamperen is voor veel mensen een soort romantische ervaring. Niet in de zin van een diner bij kaarslicht, maar meer in de zin van de knusse gezelligheid in de vrije natuur. Veel mensen ervaren dit als een genot. Het feit dat ze weer terug naar de basis gaan en met minimale middelen een paar weken ‘overleven’, zorgt in dit geval voor een fijne ervaring. Het hele idee van kamperen is dan ook omgeven met een soortement van romantiek. Maar het hangt er natuurlijk wel heel erg vanaf hoe en waar je kampeert. Kamperen met een tentje op een hoge berg waar verder niemand is, levert een andere ervaring op dan kamperen op een drukke familiecamping midden in Nederland. Ook op microniveau heb je uiteraard te maken met verschillen. Zo kun je tijdens wildkamperen alleen je behoefte in de vrije natuur doen, terwijl je op een camping met een rol wc papier over de camping moet lopen. Als dat laatste iets is waar je echt een hekel aan hebt en als je ook zeker geen fan bent van kamperen zonder enige faciliteiten bij de hand, dan is een camping met eigen sanitair een geschikte oplossing. Zo kun je voor een camping met eigen sanitair terecht bij Camping de Berken. Hier vind je zowel plekken met als zonder privé sanitair. Als je een groot liefhebber bent van het toiletteren op de publieke wc’s, dan kun je ook gewoon kiezen voor een plek zonder privé sanitair. Wil je echter alleen kamperen als je met de nodige privacy naar je eigen toilet kunt, dan kun je beter kiezen voor deze camping met eigen sanitair. Kamperen levert direct een hele andere ervaring op wanneer je in staat ben om in de ochtend meteen naar je eigen toilet te lopen. Je kunt dan ook lekker douchen zonder dat je eerst in een rij moet staan. Tevens heb je geen last van druk doordat er mensen op jouw staan te wachten. De enige personen die wachten op een camping met eigen sanitair zijn je eigen partner en je kinderen. Ook zij kunnen natuurlijk flink profiteren van het eigen sanitair. Maar als de kinderen het leuk(er) vinden om gewoon naar de publieke toiletten te gaan, dan is dat uiteraard geen probleem. Als jij bijvoorbeeld juist van alle facetten van het kamperen wilt genieten, maar je partner liever eigen sanitair heeft, dan kun je zelf gewoon naar de publieke toiletten en douches gaan. Je kunt in ieder geval helemaal je eigen ding doen op deze camping met eigen sanitair. 

Surf naar de site en boek een plekje op de camping met eigen sanitair

Er zijn uiteraard een beperkt aantal plekken met eigen sanitair. Het is wat dat betreft dan ook van belang dat je op tijd boekt. Vooral in het hoogseizoen is het uiteraard snel vol op deze camping met eigen sanitair. Boek dan ook snel via de site van campingdeberken.nl

Profiteer ook van vele andere faciliteiten

Als je een plekje hebt geboekt op deze camping met eigen sanitair, dan kun je uiteraard ook gaan profiteren van andere faciliteiten zoals: 

  • Wasserette 
  • Speeltuinen
  • Overdekte speelplaats