Rijbewijs halen in Tiel

Rijbewijs halen in TielVoor jouw rijbewijs halen in Tiel wil ik je aanraden om eens bij Wesseldijk te kijken. Dit is de plek waar ik dit zelf heb gedaan en ik heb daar hele goede ervaringen mee. Al een flinke tijd werk ik als logistiek medewerker, maar daar deed ik eigenlijk al het werk lopend. Het magazijn is redelijk groot, dus soms werd dat nog wel eens vermoeiend. Daardoor leek het mij heel erg fijn om ook eens andere werkzaamheden te mogen doen. Hij vertelde mij toen dat hij nog een vacature had lopen voor bezorger, maar daarvoor moest ik natuurlijk wel kunnen autorijden.

Erg snel mijn rijbewijs halen in Tiel

Rijbewijs halen in Tiel

Mijn rijbewijs halen in Tiel was dus iets wat ik zo snel mogelijk gedaan wilde hebben. Nu wist ik toen dat het op sommige plekken mogelijk is om een snelcursus te doen. Vaak ben je dan maar een paar weken bezig voor je hem hebt. Via een vriendin ben ik uiteindelijk bij deze rijschool terecht gekomen, want zij had het ook bij hen gedaan. Haar tevredenheid heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik een kijkje ben gaan nemen op hun website. Hier vond ik veel informatie over alle mogelijkheden en dat sprak mij erg aan. Hierna heb ik contact opgenomen om te vragen op welke termijn zij plek voor mij zouden hebben. Dit was een stuk eerder dan ik vooraf had verwacht, dus dat was erg mooi meegenomen.

Een leuke nieuwe baan

Mijn rijbewijs halen in Tiel heeft uiteindelijk een maand geduurd vanaf het gesprek dat ik met mijn baas had. Toen ik hem vertelde dat ik mijn rijexamen gehaald had, heeft hij mij direct de functie gegeven die ik wilde. Ik ben heel erg blij dat ik dit werk nu mag doen, want ik vind het veel leuker dan wat ik voorheen deed.