Kampeer Oase

Gaat u op vakantie? En gaat u kamperen? Dan zal u wellicht verschillende spullen nodig hebben om dit goed te gaan kamperen. Voor deze spullen kunt u het beste naar de Kampeer Oase! Zij hebben een zeer groot aanbod aan verschillende producten speciaal voor het kamperen.

 

De kampeerwinkel Kampeer Oase heeft de laatste jaren veel ervaring opgedaan en daarnaast ook nog hun assortiment erg uitgebreid waardoor ze nu een assortiment hebben van meer dan 5000 producten speciaal voor kamperen. U zult dus al uw benodigdheden hier vinden en het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in de winkel of op de website van Kampeer Oase.

Wat is kamperen?

Kamperen is een recreatie in de openlucht waarbij men in een tent, caravan, camper of tenthuisje op het buitenterrein verblijft. Meestal is dit voor één of meerdere nachten. Hierbij is weinig luxe te bekennen en is het vaak de bedoeling dat men in de natuur geniet en tot rust komt.

Contact

Wanneer u advies wilt hebben van een van de deskundige medewerkers of vragen heeft, kunt u op meerdere manieren contact opnemen met het bedrijf de Kampeer Oase. U kunt ervoor kiezen om hen telefonisch te bereiken via het nummer 0481-351580 of stuur een e-mail naar info@kampeeroase.nl. Daarnaast heeft ook de mogelijkheid om het online contactformulier in te vullen. De medewerkers zullen u zo goed mogelijk te woord staan. Ook kunt u langsgaan in de winkel en alle producten met eigen ogen bekijken.