Voor een uiterst mooie tentoonstelling met objecten van het Staatsmuseum de Hermitage in Sint Petersburgs, is Hermitage de plek om te bezoeken. Zo is er met het Staatsmuseum de Hermitage in Sint Petersburg  een samenwerking ontstaan, dat ervoor dat zij allerlei werken en kennis met elkaar delen.

 

Hermitage is een museum waar iedere dag veel bezoekers naar toe gaan. Zo zijn ze nieuwsgierig en enthousiast over de diverse kunstenaars. Bij Hermitage gaat het niet  om de kunstwerken maar ook om de belevenis die er te vinden is.. Zo hopen ze dat u snel verwelkomd wordt in het museum.

HermitageDe luxe arrangementen!

Bij Hermitage krijgt u de mogelijkheid om Luxe arrangementen te bezoeken, onder andere een luxe lunch of een prosecco arrangement. De luxe lunch arrangement is alleen wel voor groepen die van te voren het gemeld hebben dat ze het willen. Zo krijgt u ook een lezing van de conservator met daarbij een prosecco en later eventueel een lekkere lunch in de bloementuin wat zeer populair is onder de toeristen.

 

Zo wordt het eten voorbereid door de werknemers en geserveerd door de werknemers. De tarieven van een prosecco arrangement zijn per persoon €17,50 en de prijs van een luxe lunch €37,50 per persoon.

Kom ook gezellig langs!

Het is zeker de moeite waard om de museum te bezoeken. Ze verwelkomen ieder jaar ontzettend veel bezoekers van verschillenden landen. Daarnaast vinden  scholieren het vaak ook interessant om het museum te bezoeken. Zo is er wel voor iedere leeftijd iets te doen!